Avgustovski redovni sastanak 6.8.2018.

Avgustovski redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije održaće se u ponedeljak 6.08.2018, sa početkom od 18:00, na adresi Vase Pelagića broj 21, u Beogradu, na Senjaku. Za  orijentaciju broj 21 se nalazi otprilike na sredini između male pumpe koja je preko puta nizbrdo i parka u Vase Pelagića koji je sa iste strane ulice uzbrdo.

vasepelagicacrnakapija

Ako dolazite javnim prevozom najbliža stanica sa velikim brojem linija gradskog saobraćaja je kod Beogradskog Sajma. Odatle se onda penjete desetak minuta peške. Pored ovoga kroz ulicu Vase Pelagića prolazi linija 44 gradskog saobraćaja koja ima polaske sa Dunav stanice na dvadesetak minuta i koja ima stajalište nedaleko od mesta sastanka. Ako dolazite autom najbliži dozvoljeni parking je u Vase Pelagića 50tak metara uzbrdo od mesta sastanka, pored parka. Molimo vas da se ne parkirate ispred ambasada i garaža u komšiluku.

sace

Redovni mesečni sastanci Udruženja Permakultura Srbije održavaju se po pravilu jedanput mesečno, i to svakog prvog ponedeljka u mesecu. Avgustovski sastanak će biti četrdeset deveti po redu redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije (Permaculture Association of Serbia). Dođite da se družimo.

Na sastanak možete poneti i neke stvari koje mogu biti interesantne i ostalim učesnicima sastanka, na primer:

  • seme ili rasad za razmenu,
  • čepove od plastičnih flaša za naše učešće u akciji Čep za hendikep
  • knjige koje želite da donirate za bibilioteku Udruženja, iz raznih oblasti, a koje bi trebalo da, na razne načine, budu zanimljive ljudima koji se interesuju za život u skladu sa prirodom i za permakulturu

You must be logged in to post a comment Login