Sastanak UO 18.1.2017.

Beleške sa prvog sastanka Upravnog odbora u 2017. godini
Sastanak je održan u sredu 18.1.2017. počevši od 18:00., korišćenjem online internet tehnologije, odnosno programa Zoom,
Prisutni su bili sledeći članovi Upravnog odbora: Jelena Stevanović, Vesna Plećaš, Nenad Đukanović, Ružica Janjić, Ivana Gošović, Aleksandar Petrović i Zvonko Oršolić.
Ostali prisutni članovi: Jelena Đurić.
1. Konstatovano je da su podaci o Udruženju u APR posle promene rukovodstva i adrese na 2. redovnoj skupštni konačno u redu i da predstavnici Udruženja mogu da se prijave u banci.
2. Posle inicijalnih kontakata u vezi organizovanja prolećnog i/ili jesenjeg PDC-a dogovoreno je da Jelena Stevanović detaljnije kontaktira Gordanu Dragičević i Smilju Ignjatović a Zvonko Oršolić Karmelu Kiš.
3. Prostor: završiti radove oko dovođenja u red prostora u Zemunu i ukoliko je moguće februarski redovni sastanak održati tamo.
4. Završni račun: Ružica će potražiti knjigovođu. Jelena S. ima validan sertifikat za potpisivanje. Naše knjigovodstvo je trivijalno i trebalo bi da završni račun bude brzo gotov.
5. Treća Redovna skupština trebalo bi da se održi do 20. februara 2017. Na Skupštini ćemo, pre slanja u APR, usvojiti završni račun, što bi trebalo da postane praksa i u budućnosti. Skupština će zvanično biti zakazana na sledećem sastanku Upravnog odbora, kada ćemo se dogovoriti i o ostalim tačkama dnevnog reda.
6. Sledeći sastanak Upravnog odbora održaće se u sredu 1.02.2017. u 18:00, takođe online.
7. Sledeći redovni sastanak održaće se u ponedeljak 6.02.2017. i za njega će biti obezbeđeni računar, zvučnici i mikrofon kako bi i članovi koji nisu fizički prisutni na sastanku mogli da ga prate online. Ružica Janjić će održavati kontakt sa udaljenim učesnicima, prosleđivati njihova pitanja i po potrebi ih uključivati u diskusiju.
8. Predloženo je da se na redovnim sastancima redovno održavaju polučasovna predavanja, uživo ili preko zooma ili skajpa ukoliko predavač nije na licu mesta.
9. Preporuka za gledanje: David Holmgren – Jednostavniji put

 Sastanak je završen u 19:30.

You must be logged in to post a comment Login