Februarski mesečni sastanak 3.2.2020.

Februarski redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije održaće se u ponedeljak 3.2.2020, sa početkom u 18:00, na adresi Vase Pelagića broj 21, u Beogradu, u društvenom klubu Jezgro na Senjaku.

Ulaz je kroz crnu kapiju na broju 21 koja se nalazi malo uzbrdo od benzinske pumpe u ulici Vase Pelagića, a sa suprotne strane ulice. Zvonite na taster Jezgro.

202002 IMAG2905_2

Redovni mesečni sastanci Udruženja održavaju se po pravilu jedanput mesečno, i to svakog prvog ponedeljka u mesecu. Ovaj sastanak će biti šezdeseti i treći po redu redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije (Permaculture Association of Serbia). Pričamo o aktuelnim temama i dogovaramo se oko zajedničkih akcija. Dođite da se družimo. Najbliže stajalište javnog prevoza sa velikim brojem linija je kod Beogradskog Sajma. Odatle se penjete petnaestak minuta peške. Pored ovoga ima i linija gradskog saobraćaja koje prolaze kroz ulicu Vase Pelagića. Recimo linija gradskog saobraćaja broj 44 ima polaske sa Dunav stanice na dvadesetak minuta i ima stajalište nedaleko od mesta sastanka.

202002 IMAG2813_2

Ako dolazite automobilom najbliži dozvoljeni parking je u Vase Pelagića 50-tak metara uzbrdo od mesta sastanka, pored parka. Molimo vas da se ne parkirate auto ispred ambasada i garaža u komšiluku.

Na sastanak možete poneti neke od stvari koje mogu biti interesantne i ostalim učesnicima sastanka, na primer:

  • seme ili rasad za razmenu,
  • knjige koje želite da donirate za bibilioteku Udruženja, iz raznih oblasti, a koje bi trebalo da, na razne načine, budu zanimljive ljudima koji se interesuju za permakulturu i život u skladu sa prirodom
  • čepove od plastičnih flaša za naše učešće u akciji Čep za hendikep

You must be logged in to post a comment Login