Martovski redovni sastanak 4.3.2019.

Martovski redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije održaće se u ponedeljak 4.3.2019, sa početkom u 18:00, na adresi Vase Pelagića broj 21, u Beogradu, na Senjaku.

VasePelagica21

Ulaz je kroz crnu kapiju broj 21 koja se nalazi između male pumpe u ulici Vase Pelagića (pumpa je preko puta malo nizbrdo) i parka u Vase Pelagića, sa iste strane ulice malo uzbrdo.

Najbliže stajalište javnog prevoza sa velikim brojem linija je kod Beogradskog Sajma. Odatle se penjete petnaestak minuta peške. Kroz ulicu Vase Pelagića prolazi i linija gradskog saobraćaja broj 44 koja ima polaske sa Dunav stanice na dvadesetak minuta i koja ima stajalište nedaleko od mesta sastanka. Ako dolazite automobilom najbliži dozvoljeni parking je u Vase Pelagića 50-tak metara uzbrdo od mesta sastanka, pored parka. Molimo vas da se ne parkirate auto ispred ambasada i garaža u komšiluku.

Redovni mesečni sastanci Udruženja Permakultura Srbije održavaju se po pravilu jedanput mesečno, i to svakog prvog ponedeljka u mesecu. Martovski sastanak će biti pedeset četvrti po redu redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije (Permaculture Association of Serbia). Dođite da se družimo.

munitlak800

Na sastanak možete poneti neke od stvari koje mogu biti interesantne i ostalim učesnicima sastanka, na primer:

  • seme ili rasad za razmenu,
  • čepove od plastičnih flaša za naše učešće u akciji Čep za hendikep
  • knjige koje želite da donirate za bibilioteku Udruženja, iz raznih oblasti, a koje bi trebalo da, na razne načine, budu zanimljive ljudima koji se interesuju za permakulturu i život u skladu sa prirodom

You must be logged in to post a comment Login