Kurs permakulturnog dizajna (PDC) ponovo u Beogradu

KURS PERMAKULTURNOG DIZAJNA 13-22 APRILA 2018. GODINE

Udruženje Permakultura Srbije iz Beograda i ove godine organizuje 72-časovni Kurs permakulturnog dizajna (Permaculture Design Course, PDC). Kurs će se održati u Beogradu, u periodu od petka 13. aprila do nedelje 22.aprila 2018. godine.  Kurs se održava u Beogradu, na adresi Vase Pelagića 21.
2018 PDC_05razmak
 Permakultura je stvaralački projektni pristup nadahnut funkcinisanjem prirode, humanim pristupom prema drugim ljudima i brigom o sledećim generacijama. Ti principi se ugrađuju u sve sfere našeg života: u kućno baštovanstvo i gajenje hrane uopšte, u gradnju našeg prebivališta, dobijanje i potrošnju energije, snabdevanje vodom, smanjivanje količine otpada, rad radi ostvarivanja zarade, društvene odnose i konačno naše sopstveno zdravlje svake vrste.  Ovi koncepti su primenljivi i u selima i u gradovima.
2018 PDC_04
razmak
Kurs permakulturnog dizajna koji organizujemo u Beogradu je standardni međunarodno priznati 72-časovni kurs permakulture (Permaculture Design Course, PDC). Polaznici koji odslušaju kurs i uspešno ovladaju dizajnom dobiće međunarodno priznati sertifikat.
2018 PDC_01
 razmak
Kurs vodi je Karmela Kiš, iskusni i poznati diplomirani dizajner i permakulturni predavač iz Hrvatske sa međunarodnom licencom za organizovanje, vođenje i održavanje 72-satnih kurseva permakulture, dodeljivanje sertifikata, kao i za permakulturno dizajniranje obitavališta, imanja, kuća i okućnica, vrtova i zemljišta za ostale namene.
2018 PDC_02
razmak
Kurs se odvija tokom 10 uzastopnih dana. Radnim danima kurs se odvija u večernjim satima, od 17:00 do 22:00, a subotom i nedjeljom celodnevno, od 10:00 do 21:00 uključujući pauze. Konačni raspored po satima će biti naknadno dogovoren sa učesnicima.
 2018 PDC_06
 razmak
Za prijavljivanje na seminar molimo vas da popunite obrazac na sledećoj adresi:
https://docs.google.com/forms/d/1hhY_CdKvQsUywiOtilnDMWjG3Cxcz9-EkP7pbLK5ceo/edit?ts=5aa689ba
 razmak
2018 PDC_09
 razmak
Po prijemu prijave poslaćemo vam na vaš email instrukcije za plaćanje, a posle toga slati i redovne  dodatne informacije.
2018 PDC_08
 razmak
Cena kursa je 150 evra u dinarskoj protivvrednosti. Ovaj iznos mora u celosti biti uplaćen pre početka kursa, a najkasnije na dan započinjanja kursa. Broj mesta za učešće na seminaru je ograničen i neophodna je blagovremena rezervacija. Rezervacija se vrši uplatom depozita od 50 evra u dinarskoj protivvrednosti.  Po prijemu uplate vaše mesto se smatra rezervisanim. U slučaju odustajanja depoziti se ne vraćaju.
2018 PDC_03
 razmak
Za sve dodatne  informacije u vezi PDC-a, uključujući i informacije o raspoloživim slobodnim mestima, molimo vas obratite nam se na kontakt email za ovogodišnji kurs: permakultura18@gmail.com
Sastanak 201802
 razmak
Koje su teme obuhvaćene 72-časovnim kursom pogledajte ovde:
http://permaculture.rs/program-aprilskog-kursa-permakulturnog-dizajna/
VasePelagica21Beograd2
 razmak
Source: Slike: 1. projekat EU grow-from-soil-to-sky 2. Ričard Perkins

One Response to Kurs permakulturnog dizajna (PDC) ponovo u Beogradu

  1. Pingback: Program Kursa permakulturnog dizajna - primamo prijave - Permaculture Association Serbia | Permaculture Association Serbia

You must be logged in to post a comment Login