Redovni mesečni sastanak 4.6.2018.

Junski redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije održaće se u ponedeljak 4.06.2018, sa početkom od 18:00, na adresi Vase Pelagića broj 21, u Beogradu, na Senjaku. Broj 21 se nalazi između male pumpe i parka u Vase Pelagića, preko puta male pumpe.

gljivenadrvetu2

Ulazi se kroz malu crnu kapiju, prikazanu na priloženoj slici (iza crnog auta). Na kapiji je zvonce na kome piše DarArt.

vasepelagicacrnakapija

Ako dolazite javnim prevozom najviše stanica gradskog saobraćaja ima kod Beogradskog Sajma, odakle se penjete desetak minuta peške. Osim toga kroz ulicu Vase Pelagića prolazi linija 44 gradskog saobraćaja koja ima polaske sa Dunav stanice na dvadesetak minuta i koja ima stajalište nedaleko od mesta sastanka.

Ako dolazite autom najbliži dozvoljeni parking je u Vase Pelagića 50tak metara uzbrdo od mesta sastanka, pored parka. Molimo vas da se ne parkirate ispred ambasada i garaža u komšiluku.

Redovni mesečni sastanci Udruženja Permakultura Srbije održavaju se po pravilu jedanput mesečno, i to svakog prvog ponedeljka u mesecu. Junski sastanak će biti četrdeset sedmi po redu redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije (Permaculture Association of Serbia). Dođite da se družimo.

cveceivrata2

Na sastanak možete poneti:

  • seme ili rasad za razmenu,
  • čepove od plastičnih flaša za naše učešće u akciji Čep za hendikep
  • knjige koje želite da donirate za bibilioteku Udruženja, iz raznih oblasti, a koje bi trebalo da, na razne načine, budu zanimljive ljudima koji se interesuju za život u skladu sa prirodom i za permakulturu

You must be logged in to post a comment Login