Redovni mesečni sastanak 7.5.2018.

Majski redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije održaće se u ponedeljak 7.05.2018, sa početkom od 18:00, na adresi Vase Pelagića broj 21, u Beogradu, na Senjaku, nedaleko iznad i preko puta male pumpe u Vase Pelagića i nedaleko ispod parka u istoj ulici.

Ulaz je kroz malu crnu kapiju koja se na priloženoj slici vidi iza crnog auta. Na kapiji je zvonce na kome piše DarArt.

vasepelagicacrnakapija

Ako dolazite javnim prevozom najviše stanica gradskog saobraćaja ima kod Beogradskog Sajma, odakle se penjete desetak minuta peške. Kroz ulicu Vase Pelagića prolazi i linija 44 gradskog saobraćaja koja ima polaske sa Dunav stanice na svakih dvadesetak minuta i koja ima stajalište nedaleko od mesta sastanka.

Ako dolazite autom najbliži dozvoljeni parking je u Vase Pelagića 50tak metara uzbrdo od mesta sastanka, pored parka. Molimo vas da ne parkirate ispred ambasada i garaža u komšiluku.

roj2

Majski sastanak će biti četrdeset šesti po redu redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije (Permaculture Association of Serbia). Dođite da se družimo.

baštautolbuhinovoj800x600

Na sastanak možete poneti:

  • seme ili rasad za razmenu,
  • čepove od plastičnih flaša za naše učešće u akciji Čep za hendikep
  • knjige koje želite da donirate za bibilioteku Udruženja, iz raznih oblasti, a koje bi trebalo da, na razne načine, budu zanimljive ljudima koji se interesuju za život u skladu sa prirodom i za permakulturu

You must be logged in to post a comment Login