Junski mesečni sastanak 1.6.2020.

Posle dvomesečne pauze zbog pandemije od ponedeljka se ponovo okupljamo uživo da nastavimo gde smo stali. Junski redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije održaće se u ponedeljak 1.6.2020, sa početkom u 18:00 u društvenom klubu Jezgro, Vase Pelagića broj 21, Senjak, Beograd. Zvonite na taster obeležen sa “Jezgro”. Ulaz u Jezgro je kroz crnu uličnu kapiju na broju 21, preko puta i malo uzbrdo od benzinske pumpe u ulici Vase Pelagića.

Pcelarica800

Redovni mesečni sastanci Udruženja održavaju se po pravilu jedanput mesečno, i to svakog prvog ponedeljka u mesecu. Ovaj sastanak će biti šezdeseti i peti po redu redovni mesečni sastanak Udruženja Permakultura Srbije (Permaculture Association of Serbia). Pričamo o aktuelnim temama i dogovaramo se oko zajedničkih akcija.

Najbliže stajalište javnog prevoza sa velikim brojem linija je kod Beogradskog Sajma. Odatle se penjete petnaestak minuta peške. Ima i linija gradskog saobraćaja koje prolaze kroz ulicu Vase Pelagića, ali idu ređe. Recimo linija gradskog saobraćaja broj 44 ima polaske sa Dunav stanice na dvadesetak minuta i stajalište nedaleko od mesta sastanka.

Ako dolazite automobilom najbliži dozvoljeni parking je u Vase Pelagića 50-tak metara uzbrdo od mesta sastanka, pored parka. Molimo vas da se ne parkirate auto ispred ambasada i garaža u komšiluku.

Na sastanak možete poneti neke od stvari koje mogu biti interesantne i ostalim učesnicima sastanka, na primer: seme ili rasad za razmenu, čepove od plastičnih flaša za naše učešće u akciji Čep za hendikep ili knjige koje želite da donirate za bibilioteku Udruženja (knjige zanimljive ljudima koji se interesuju za permakulturu i život u skladu sa prirodom).

Dođite da se družimo.

You must be logged in to post a comment Login