Redovni sastanci

Redovni sastanci Udruženja Permakultura Srbije održavaju se u Beogradu, svakog prvog ponedeljka u mesecu, sa početkom u 18:00, u društvenom klubu Jezgro, Vase Pelagića broj 21, Senjak, Beograd. Na satancima se upoznajemo sa novim i potencijalnim novim članovima, pričamo uživo o aktuelnim temama i dogovaramo se oko zajedničkih akcija.

VasePelagica21Beograd

Zvonite na taster obeležen sa “Jezgro”. Ulaz u Jezgro je kroz crnu uličnu kapiju na broju 21, preko puta i malo uzbrdo od benzinske pumpe u ulici Vase Pelagića.

crnakapija2

Najbliže stajalište javnog prevoza sa velikim brojem linija je kod Beogradskog Sajma. Odatle se penjete petnaestak minuta peške. Ima i linija gradskog saobraćaja koje prolaze kroz ulicu Vase Pelagića, ali idu ređe. Linija gradskog saobraćaja broj 44 ima polaske sa Dunav stanice na dvadesetak minuta i stajalište nedaleko od mesta sastanka.

Ako dolazite automobilom najbliži dozvoljeni parking je u Vase Pelagića 50-tak metara uzbrdo od mesta sastanka, pored parka. Molimo vas da ne parkirate auto ispred ambasada i garaža u komšiluku.

Sastanak 201802

Na sastanak možete poneti neke od stvari koje mogu biti interesantne i ostalim učesnicima sastanka, na primer: seme ili rasad za razmenu, čepove od plastičnih flaša za naše učešće u akciji Čep za hendikep ili knjige koje želite da donirate za bibilioteku Udruženja (knjige zanimljive ljudima koji se interesuju za permakulturu i život u skladu sa prirodom).

Dođite da se družimo.