Mreža života u zemljištu prema istraživanjima i praksi

Dragi permanauti,

U četvrtak 11.februara započeli smo ciklus predavanja na temu zemljoradnje u skladu sa prirodom sa fokusom na biologiju tla “Mreža života u zemljištu prema istraživanjima i praksi” u skladu sa učenjima “Dr. Elaine’ s Soil Food Web School”. Predavanja drži član Udruženja, student kod Ilejn Ingam i student postdiplomskih studija na Poljoprivrednom fakultetu Predrag Paunović.

Snimak prvog predavanja: “Mreža života u zemljištu – zemljoradnja u skladu sa prirodom” dostupan je javno na linku https://vimeo.com/512452034. Vreme za gledanje je ograničeno do 27.februara.

Sledeće predavanje je 4.marta od 19h na temu “Kompost – Lek za sve”. Za učešće na ovom predavanju poželjno je da se odgleda snimak prvog predavanje koje je uvod i upoznavanje sa biologijom zemljišta i sadrži informacije potrebne za razumevanje predavanja o kompostiranju.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne na email: permakultura18@gmail.com. Ulaznica za predavanje će biti na bazi skromne donacije, o čemu ćete biti obavešteni po prijavljivanju.

U skladu sa prirodom,
Permakultura Srbije

You must be logged in to post a comment Login